Welkombij voetbalclub Koninklijke Hove Sport

Hartelijk welkom bij K.Hove Sport

Uw betrokkenheid bij onze voetbalclub doet ons veel plezier of het nu als speler,ouder, grootouder, supporter, vrijwilliger, afgevaardigde,trainer, of sponsor, is maakt geen verschil. Wij zijn immers Eén team, met dezelfde idealen, dromen en wensen. Hove Sport wil vooruit; zowel op als naast het veld willen wij een rol van betekenis spelen binnen het Antwerpse gewestelijk voetbal maar vooral ook binnen onze gemeente. Een grote stap in deze richting is het vakkundig onderbouwd en vergaand uitgewerkt jeugdplan. Want laat ons duidelijk wezen onze jeugd blijft de basis voor succes in de toekomst.

Als club zijn we ons terdege bewust van de verantwoordelijkheid die we hebben in de opvoeding van onze jeugdspelers, zowel op sportief als op educatief vlak. Sportiviteit,vertouwen,teamspirit, fair- Play en wederzijds respect staan bij Hove Sport dan ook hoog aangeschreven.

Het jeugdplan waarin middelen nog moeite gespaard zijn om onze jeugdspelers een degelijke opleiding te kunnen meegeven is tevens een plan met een heel duidelijke visie zowel op korte als op lange termijn. Dit plan moet ervoor zorgen dat eigen jeugdspelers kunnen doorgroeien naar het 1° elftal en dat het 1° elftal kan doorstoten naar hogere regionen. Dat dit alles enkel mogelijk is door de inzet van een grote ploeg vrijwilligers mag voor iedereen duidelijk zijn. Een club kan maar een echte club worden als iedereen zich betrokken voelt bij het clubgebeuren en deze betrokkenheid ook daadwerkelijk in praktijk omzet.

Welkom op Hove Sport, en vanwege het ganse Hove Sport Team wensen wij u een aangenaam, vriendschappelijk en sportief voetbalseizoen.

Eric Serrien, Voorzitter