Welkombij voetbalclub Koninklijke Hove Sport

Nieuws

COMPETITIESTART 2020-2021 VASTGELEGD: OEFENWEDSTRIJDEN TERUG MOGELIJK VANAF 14 AUGUSTUS!

13/08/2020

Na veelvuldig en grondig overleg tussen de politiek en de sportsector - ook rechtstreeks tussen de minister en het kabinet Sport met de voorzitter en de Secretaris-generaal van Voetbal Vlaanderen - werd beslist om een doorstart te realiseren voor de sportactiviteiten in Vlaanderen. Het Bestuur van Voetbal Vlaanderen besliste tegelijkertijd, op basis van deze evolutie én rekening houdend met de ruime info vanuit de basis, vriendschappelijke wedstrijden opnieuw toe te laten vanaf vrijdag 14 augustus 2020 en dit voor alle Voetbal Vlaanderen clubs, zowel indoor als outdoor. Hierdoor kan de doorstart van de competitievoorbereiding worden verdergezet. Ook over de competitiestart 2020-2021 nam het Bestuur van Voetbal Vlaanderen een beslissing.

https://www.voetbalvlaanderen.be/nieuws/competitiestart-2020-2021-vastgelegd-oefenwedstrijden-terug-mogelijk-vanaf-14-augustus

 

Lees alles over de maatregelen binnen onze club:

https://khovesport.be/club/covid-19/


Koninklijke Hove Sport gaat een samenwerking aan met de multidisciplinaire groepspraktijk We Care uit Boechout.

29/07/2020

We Care zal instaan voor blessurepreventie, screening van blessures en de revalidatie hiervan. Dit zowel voor de heren, dames en jeugdploegen. Vanaf augustus zullen zij elke maandag van 19u15 tot 20u15 aanwezig zijn op onze club en dagelijks te bereiken zijn op 03/345.34.65. Meer info volgt voor onze leden.
We Care
Jef Van Hoofplein 10
2530 Boechout
www.wecare-boechout.be
We zijn supertrots om deze unieke samenwerking aan te bieden aan onze leden! 🔴⚪️

Herdenkingstornooi Rudy Vandaele

25/07/2020

25 juli 2019 is een gitzwarte dag in de geschiedenis van Koninklijke Hove Sport. Op deze dag namen we afscheid van een grote persoonlijkheid. We kunnen het nog steeds niet vatten dat je zo onverwacht vertrok uit het leven. Rudy, we vergeten je nooit!
Voor altijd in ons ❤️💫

Twee teams opnieuw onderweg naar succes!

23/07/2020

Koninklijke Hove Sport is fier om jullie te kunnen melden dat we vandaag een nieuwe overeenkomst hebben getekend met Regioradio Zuidrand.
Laat de coronacrisis nu maar snel voorbij zijn, want wij staan er beide klaar voor.
Ook op sportief vlak zal Regioradio Zuidrand jullie vanaf september wekelijks informeren over de vele overwinningen bij onze gemeentelijke voetbalclub.
Met het mooie en nieuwe kunstgrasveld langs de Leon Dumortierstraat en Lintsesteenweg in Hove kan dit niet fout gaan.
Wij gaan voor een nieuw seizoen met vele successen op radio en voetbalgebied.
Regioradio Zuidrand en de Koninklijke Hove Sport zullen ook volgend seizoen hun mooie samenwerking blijven verder zetten.
Welkom aan alle leden en supporters van Koninklijke Hove Sport bij onze Radiofamilie.

VC Verzekeringen blijft boardingsponsor komende drie seizoenen!

19/07/2020

Het kantoor werd in 1948 opgericht door Gilbert Van Clapdurp als RVS-agentschap, voornamelijk gespecialiseerd in levensverzekeringen. Danny Van Clapdurp, zijn zoon, breidde enkele jaren later het aanbod uit met schadeverzekeringen voor particulieren en ondernemers.
Eind 2006 nam Geert Ceuleers, toen reeds vele jaren werkzaam in het kantoor, de fakkel over. Tot op de dag van vandaag blijft de hechte band met Danny Van Clapdurp echter bestaan. Het bestaande team werd uitgebreid: Marcel, Géry, Tonia en Geert staan steeds tot uw dienst.
Wij zoeken voor elke vraag een gepast aanbod. Van eenvoudige gezinsverzekering tot op maat gemaakte aansprakelijkheidspolis of uitgewerkt pensioenplan, U mag van ons altijd een objectieve beoordeling en service verwachten. Wij zullen steeds uw belangen blijven verdedigen en elk dossier zal even stipt worden opgevolgd.
Neem gerust met ons contact op of kom eens langs. Iedereen is altijd welkom!

WERKDAGEN K.HOVE SPORT!

09/07/2020

De werken op onze terreinen verlopen volgens planning maar in onze accommodatie is er nog heel wat te doen.

Deze maand vernieuwen wij onze binnendeuren kleedkamers, elektriciteit, sanitair in de kleedkamers.

Op 24,25,26 juli willen wij alles finaliseren om mooi aan het seizoen te starten!

TO DO:
schuurwerk
schilderwerk
opkuisen
 ...

24/7: 18u - 21u
25/7: 9u - 16u
26/7: 9u - 12u

Laat je club❤️ zien en kom ons helpen, bevestig je aanwezigheid via info@khovesport.be

Vele handen maken licht werk!
🔴⚪️


S&K @ Work4u nieuwe boardingsponsor komende drie seizoenen!

06/07/2020

Sven & Kristof @ Work4u zijn gespecialiseerd in het plaatsen van ramen, deuren, voorzetrolluiken, screens, zonnetenten, inbraak-en brandwerende veiligheidsdeuren.

S&K @ Work4u staat garant voor een goede prijs -en kwaliteitsverhouding. Jij als klant staat steeds centraal en we vertrekken vanuit uw noden en budget om u de best mogelijke oplossing aan te bieden.

Facebook:   SK-atwork4u

https://www.sk-atwork4u.be/

 


K. HOVE SPORT verlengt zijn contract met Soccertime tot 2025!

05/07/2020

Reeds 8 jaar is Soccertime-Schoten onze partner voor teamwear. Sinds het seizoen 2013-2014 spelen wij met het Spaanse topmerk JOMA.

 

Sinds 2013 is Soccertime, de teamwearspecialist,  een betrouwbare en steeds groeiende partner in sportkledij en -benodigdheden.

Als onafhankelijk dealer zijn wij niet alleen sterk vertegenwoordigd in het veld- en zaalvoetbal maar ook in het korfbal en in het volleybal zijn wij steeds meer en meer aanwezig. Onder ons cliënteel hebben we eveneens: tennisclubs, turnclubs, judoclubs, … en bedrijven.

Ook particulieren zijn tijdens de openingsuren van harte welkom bij Soccertime!

Op zoek naar de juiste sportoutfit? Aarzel niet! Bij Soccertime vindt u een uitgebreide keuze om uw team uit te rusten met de juiste outfit, schoenen, ballen en andere sportmaterialen. Dit alles tegen de beste voorwaarden!

Wij bieden diverse merken aan: Adidas – Craft – Erima – Hummel – Jako – Joma – Kempa – Masita – Real - Select - Stanno – Uhlsport. 

Vraag naar onze beste voorwaarden voor uw club, vereniging, bedrijf of school en maak gebruik  van de speciale aankoopprijzen! Onze ervaren specialisten zijn graag ter beschikking.

https://www.soccertime.be/

   

 


Uitvaartzorg Dieter Rits nieuwe boardingsponsor komende drie seizoenen!

01/07/2020

Bij uitvaartzorg Dieter Rits in Hove kan u terecht voor een persoonlijke uitvaartbegeleiding.
Dieter Rits staat garant voor grondige dienstverlening, met respect voor ieders levens- en geloofsovertuiging. 
 
Al sinds 1933 geven rouwende families hun vertrouwen aan ons familiebedrijf, dat werd opgericht door Florent Rits, vader van Albrecht en grootvader van Dieter, die de uitvaartzorg nu op zich neemt.  Als zeer ervaren en gespecialiseerd vertrouwenspersoon staat hij u bij, zodat u zich in alle rust en sereniteit optimaal kan voorbereiden op het afscheid van uw geliefde.  Onze dienstverlening is ontstaan in Hove maar u kan vanuit elke gemeente op ons steunen.
 
Elk sterfgeval overvalt ons plots.  Wij bieden u in deze moeilijke momenten meteen alle nodige houvast, omdat u behoefte heeft aan een echt professionele partner die u begeleidt tijdens en doorheen deze intense periode.
Wij ontnemen u de lasten en zorgen voor rouwbrieven, gedachtenisprentjes, de gewenste uitvaartplechtigheid, rouwbloemstukken en alle andere vereisten. Om u van dienst te zijn en om een prijsindicatie te geven maakten we reeds verschillende uitvaartpakketten klaar die u kan vinden onder de naam Essentia. 

Uitvaartzorg Dieter Rits beschikt over een eigen funerarium met een serene familiekamer waar u uw geliefde overledene nog een laatste groet kan betuigen. Tevens bieden wij ook een stijlvolle aula met 80 zitplaatsen aan, waar u gepaste wijze kan terugblikken op het leven van uw dierbare. 

  


POWERPLUS verlengt zijn sponsorovereenkomst voor drie seizoenen!

25/06/2020

 

Powerplus is een gerenommeerd merk van elektrisch gereedschap voor zowel de doe-het-zelver als de vakman. De professionele service en kwalitatieve dienst na verkoop zijn kenmerkend voor Powerplus. Het merk staat bovendien bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en wordt verdeeld door Varo, dat al meer dan 60 jaar ervaring in het vak heeft.

Varo is specialist in de wereldwijde distributie van doe-het-zelfmateriaal. Het ruime assortiment van hand-, tuin- en elektrisch gereedschap wordt samen met diverse accessoires over de hele wereld verkocht onder de eigen merken Powerplus, Kreator en Premion, alsook onder private labels voor diverse grote spelers. Gespecialiseerde technici zien er voortdurend op toe dat de kwaliteit van het volledige aanbod steeds op hetzelfde hoge niveau blijft. Ook het promotiemateriaal en verpakkingen worden binnenshuis ontworpen en een team van ervaren merchandisers zorgt voor een optimale productpresentatie bij de klant.

Grote dankbaarheid voor CEO Jeroen Nys en Powerplus voor al meer dan 5 partnership aan onze club!

www.varo.com