Welkombij voetbalclub Koninklijke Hove Sport

Nieuws

K. Hove Sport gaat de strijd aan tegen Coronavirus!

01/05/2020

“Zorg voor jezelf en zorg voor de anderen zoals voor jezelf’

Mondmaskers gaan op korte en lange termijn een belangrijke rol spelen in strijd tegen de verspreiding van het coronavirus Covid-19. De social distancing gaat meer dan ooit nodig zijn op bussen, trams, scholen, en waarschijnlijk ook op voetbalclubs. Als club willen we ons steentje bijdragen met de verkoop van gepersonaliseerde Hove Sport mondmaskers. De buitenzijde is 100% polyester, de binnenzijde is vervaardigd uit 45% polyester en 55% katoen. De herbruikbare mondmaskers hebben 2 lagen, zijn voorzien van een speciale filter en zijn wasbaar op 60 graden.

De prijs van het Hovese mondmasker bedraagt 6€ per stuk.

Bestellen?

*Schrijf het bedrag over naar BE79 0682 1552 4933  met vermelding van “Mondmasker + NAAM”

*Stuur een e-mail naar   bram_van_aelst@hotmail.com met vermelding van:

  • Naam
  • Maat (volwassenen of kinderen)
  • GSM nummer

We verwachten de levering in mei en leveren gratis in de gemeente Hove en organiseren één afhaalmoment op K. Hove Sport.

#SamenTegenCorona #samenzijnwijsterker #mondmaskers #wijzijnhovesport

Het bestuur van K. Hove Sport


Toon Verschaeren nieuwe aanwinst K. Hove Sport!

30/04/2020

Toon Verschaeren heeft gekozen om volgend seizoen onze kleuren te verdedigen. Toon is een 24-jarige snelle flankaanvaller die in het begin van het seizoen nog actief was bij K.F.C. Lint, in de loop van het seizoen stapte hij over naar VDP. Met deze transfer van de inwoner van Lint onderstreept K. Hove Sport nogmaals zijn ambitie voor het seizoen 2020-2021.


Luca Peeters maakt de overstap naar K. Hove Sport!

21/04/2020

Met de overstap van de 18-jarige Luca Peeters realiseerde K. Hove Sport een nieuwe transfer voor het seizoen 2020-2021. Luca woonachtig in Boechout en zoon van hoofdcoach Danny Peeters maakt de overstap van Bacwalde. Luca is polyvalent en kan zowel in het middenveld als aanvallend ingezet worden. Veel succes en plezier Luca!


Broers Van Wezer spelen volgend seizoen voor K. Hove Sport!

13/04/2020

Glenn en Stijn Van Wezer geloven in ons project en maken de overstap van respectievelijk V.V. Herleving Lippelo en K. Sint-Job F.C. Glenn is een 26-jarige aanvaller die vorig seizoen goed was voor 12 doelpunten en vele assists, Stijn is 20 jaar en kan zowel verdedigend als aanvallend op de flank worden uitgespeeld. Veel succes en plezier op K. Hove Sport!

 


Thibaut De Ridder komt K. Hove Sport versterken!

11/04/2020

Thibaut De Ridder zal volgend seizoen deel uitmaken van onze Seniors. Met de 19-jarige Thibaut met o.a. een verleden bij Belgica Edegem en V.C. Mortsel O.G halen we een verdediger in huis. Veel succes en plezier Thibaut op K. Hove Sport!


K. Hove Sport haalt ervaren verdediger Maarten Tirez!

10/04/2020

K. Hove Sport haalt met de 31-jarige verdediger Maarten Tirez wederom een stevige transfer in huis. Maarten was in het verleden actief bij o.a K Reet. S.K. en V.V. Herleving Lippelo, zijn ervaring moet een meerwaarde worden voor onze spelerskern. Veel succes en plezier op K. Hove Sport!


20-jarige flankspeler Noah Orueta kiest voor K. Hove Sport!

09/04/2020

De 20-jarige flankspeler maakt de overstap van K. Boechoutse V.V. naar onze club. Noah is woonachtig in Lint, deze transfer onderstreept de ambitie van K. Hove Sport. Veel succes en plezier op K. Hove Sport!


Nieuwe doelman voor K. Hove Sport!

08/04/2020

Doelman Maxim Meulders maakt de overstap van SK Rita Berlaar naar K. Hove Sport! Maxim is 22 jaar en woonachtig in Reet, Maxim gaat de concurrentie aan met onze huidige doelman Sam voor een plek onder de lat bij 'den een'. Veel succes en plezier op K. Hove Sport!


Vincent Blommaert maakt de overstap van V.C. Mortsel O.G. naar K. Hove Sport!

07/04/2020

K. Hove Sport heeft zijn ambities kracht bijgezet met de transfer van de 20-jarige Vincent Blommaert. We zijn blij dat Vincent kiest voor het Hovese project om snel terug te keren naar 3de Provinciale. Veel succes en plezier op K. Hove Sport Vincent!


Stef Vermeulen 3de transfer K. Hove Sport!

06/04/2020

Met de 20 jarige Stef Vermeulen van buur K. Boechoutse V.V. haalt K. Hove Sport een aanvaller in huis die voor de nodige doelpunten moet zorgen. Stef woonachtig in Mortsel past perfect in het profiel van onze club: jong, talentvol en ambitieus. Veel plezier en succes op K. Hove Sport!